(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kukuřično-špaldová bábovka
Potřebné ingredience
150g tuku Alsan Bio, 200 g rýžového sirupu, 250g bio tvarohu, 2 domácí vejce, 150 g kukuřičné mouky, 75 g špaldové hladké celozrnné mouky, 100 g bio rozinek, 30 g Bio maizeny, 20 g vinného kamene na kypření, Karob namísto kakaa
Postup přípravy
Sirup vyšleháme společně s tukem . Tuk musí mít pokojovou teplotu, jinak se Vám hmota srazí. Poté přidáme tvaroh, vejce. V jiné míse smícháme suché ingredience a ty potom pomalu vmícháme do hmoty. Lijeme do vymazané bábovkové formy.Pečeme na 170 cca 45 minut. Toto těsto není tak sladké jako když použijete sacharozu. Sypu ovesným mlékem. Dá se použít jako koláčové těsto.
Bábovka
Tuk alsan bio
Alsanbio složení
Ovesné mléko
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé